Vasútfotózás - Orosháza


 

Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Facebook
 
 
 
Hírek
Hírek : GM motortól zengett a Bakony

GM motortól zengett a Bakony

Hugh  2015.05.31. 20:45

A tegnapi nap folyamán újra nagy útra kerekedett az alapítvány és vonata.

A Szergej születésnap mellett ez volt a másik mérvadó program amiből választhatott a közönség. Talán mondani sem kell mint a két program nagyon jól sikerült, jó volt a társaság és meg kell említenem, hogy végre az időjárás is szép volt.

 


  Szóval mi a különmenetet választottuk.
Vonatunk a Nyugatiból indult fél 8 magasságában, s végig a körvasúton, Ferencvároson keresztül, haladtunk is Nyugat felé. Fehérvárig a szokásos útvonalon, onnan a 20-as vonalon mentünk egészen Veszprémig. Rövidke tartózkodás után már vágtunk is neki a 11-es vonalnak.
A Nohabunk azért kapott engedélyt a vonalra, mert amolyan könnyített változat. Nincs benne a gőzfűtés kazánja így könnyebb egy kicsivel. Persze nem haladhattunk a pályasebességgel, csupán 20 Km/óra volt meghatározva.

Zircre felérve megkaptuk a Dácsiánkat ami kivitte a vonatot Dudarra, ahonnan körüljárás után visszatértünk, majd újra Nohabbal indultunk tovább Bakonyszentlászlóra. Körüljárás és némi tartózkodás után pedig elindultunk vissza a Déli pályaudvarra. Persze nem ilyen gyorsan zajlott ez, összesen hat órán át voltunk a hegyek között.

Az biztos, hogy egy életre nem fogjuk elfelejteni azt ahogy a gép hangja visszhangzott a  Cuha völgyében... 

Indulás előtt néhány perccel már mindenki a helyén.

Kőbánya-Felsőn haladunk.

Érkezés az átépülő Fehérvárra.

Tükröm tükröm...

Egy forgalmi megállás Várpalotán.

Szerelvény és utasai.

Zakatolás a péti műtrágyagyár mellett.

Veszprém

A háttérben látható kupacra indultunk.

Zircen népes fogadtatásban volt részünk. 

Átadja a Dácsiának a helyet. 

Dudarbánya

Visszatérés.

Rázárt.

Irány Szentlászló.

                                                    Itt már ereszkedik le a vonat a hegyről. 

Sajnos Kelenföldön elrontottam a záróképet, de helyette egy barátom, Szabó Bence videóját láthatjátok ITT!   Később még az Ő képeiből is láthattok egy kis összeállítást.  

Még nincs hozzászólás.
 
VF-Orosháza
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.06.03. 20:47
2016.05.11. 13:52
2016.03.11. 11:45
2016.01.05. 12:39
2015.12.12. 14:00
Friss hozzászólások
 
Szavazás
Ön szerint szükséges-e a Szeged-Békéscsaba-Gyula vasútvonal villamosítása?

Igen, a teljes viszonylaton (121 / 90%)
Igen, de csak a Békéscsaba-Gyula vonalszakaszt (3 / 2%)
Igen, csak Szeged és Hódmezővásárhely között (3 / 2%)
Nem (8 / 6%)

Szavazatok száma: 135

Létrehozás időpontja:
2016-06-12 12:39:37

Szavazás lezárva:
2017-08-09 20:41:52


Lezárt szavazások
 

Minden jog fenntartva! | Copyright © 2017

Vasútfotózás - Orosháza | Airfot - Hugh Rowland

Az oldalon található alkotások(kép,szöveg) szerzői jogi védelem alatt állnak!

Az oldal optimális felbontása 1024*768.


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!